Lycon hot wax

Deze sterke wax verwijdert alle stugge, lange en altijd geschoren haren vanaf 1 mm. Perfect voor stugge, korte, langere, altijd geschoren en hardnekkige haren op ieder deel van het gezicht of lichaam. De hot waxen van LYCON bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haar vrij aanvoelt.

Het zijn intensief verzorgende waxen met onweerstaanbare geuren. Alle LYCON-waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel, olijfolie, aloë vera en zelfs pure chocolade, zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken. En wat te denken van de unieke Active GOLD Hot Wax? Deze is ongelofelijk sterk en bevat de verzachtende voordelen voor je huid van kamille. Voor welke variant je ook kiest, alle LYCON Hot Waxen hebben verzorgende eigenschappen voor je huid en prikkelen je zintuigen bovendien op een aangename wijze!  

 

LYCON wax

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. Met de toevoeging van aromatische oliën levert dit de allerlekkerste wax waarmee je zelfs de korste en stugste haren snel en effectief mee kunt waxen (1mm!) Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

De unieke eigenschappen van de LYCON waxen op een rijtje: 

  • Waxen is reeds mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm
  • De Hot Waxen worden aangebracht op relatief lage temperaturen
  • Zacht en verzorgend voor je huid, zonder roodheid of irritaties achteraf
  • Heerlijk aromatische geurbelevingen
  • Het haar blijft weken lang weg
  • Je huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren.